Schilderijen

Het geschilderde is nooit een directe weergave van de werkelijkheid. Met name door haar behandeling van licht en kleur crëert zij een eigen werkelijkheid. Toch is het beeld wat ze toont realistisch. Dat komt door Adriana's fabelachtige techniek. Nadat ze in olieverf-studie de gewenste compositie 
Lees meer
Deze verschaling van haar dierenportretten komen vervreemdend over. Doordat ze zijn vergroot kan de kijker er moeilijk meer omheen. Het imponerende beeld dringt zich als het ware bij de toeschouwer op, waardoor het regelrecht bij hen binnen komt. Het werk wordt bij wijze van spreken een deel van jezelf. De toeschouwer wordt meegenomen in het gevoel van de kunstenaar uit liefde voor het dier. Adriana verleidt de toeschouwer te verdrinken in de vele details, terwijl ze de essentie van het totale schilderij niet uit het oog verliest.
heeft gevonden wordt aan het definitieve schilderij begonnen. Dit schilderij bouwt ze laag voor laag op, waarbij de penseelstreken steeds fijner worden. Vaak vergt haar aanpak maanden werk. Het resultaat is altijd zowel volkomen natuurgetrouw als 'een typische Van Zoest'.

Expositie

Binnenkort te zien

Westfries Museum

Grote solo-expositie
17 okt 2020 t/m 14 feb 2021
Maecenas posuere pretium libero, ut venenatis mauris lobortis vitae. Suspendisse ultricies faucibus quam.
Rode steen 1
1621 CV Hoorn
Di t/m Vr 11.00 – 17.00
Za en Zo 13.00 – 17.00

Contact

Bent u geïnteresseerd in één van de schilderijen of wilt u vrijblijvend op de hoogte gehouden worden van de exposities, vul dan uw gegevens in.
Garremeer 1
1749 HL Warmenhuizen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
envelope-ohomeclock-ophone